Brf Lemuren 36

Stockholm

Cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om:

- att webbplatsen innehåller cookies,

- vad dessa cookies används till och

- hur cookies kan undvikas.

En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Det finns två typer av cookies, permanenta och temporära. Den typ av cookies som Hemsidan.com använder kallas sessionscookies. Sessionscookies lagras inte permanent på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies. Om du önskar att din webbläsare inte skall använda sig av cookies kan detta förhindras. Hur man gör detta varierar mellan olika webbläsare. Om du inte på egen hand kan stänga av denna funktionen bör din webbläsares hjälpavsnitt kunna informera dig om hur du gör detta.

För mer information besök PTS hemsida.